Bouwbedrijf van der Veer is een middelgroot bouw- en aannemersbedrijf actief in het noorden van Nederland. Wanneer u kiest voor Bouwbedrijf van der Veer bent u verzekerd van een intensieve begeleiding tijdens het bouwtraject. Van ontwerp tot oplevering bent u bij ons aan het juiste adres. Voor deskundig advies omtrent bijvoorbeeld wetgeving, vergunningen en de nieuwste technieken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bouwbedrijf van der Veer is haar bouwactiviteiten gestart in 1952 en heeft inmiddels ruim 50 jaar ervaring op bouwgebied. In die tijd hebben wij een goede naam opgebouwd bij de ontwikkeling en realisatie van onder andere (vrijstaande) woningen, verbouwingen, agrarische gebouwen en diverse andere bouwprojecten.

Op deze website kunt u meer lezen over de achtergrond van ons bedrijf en de sectoren waarin wij actief zijn. Een aantal van onze recente bouwprojecten kunt u terugvinden op deze website Doo potlood02r op een foto te klikken komt u bij ons fotoalbum terecht.

Communicatie: .

Personeel


Bouwbedrijf van der Veer is lid van Bouwend Nederland bouwgarant en is een Erkend Leerbedrijf aangesloten bij Bouwned. Ook stellen wij onze medewerkers in de gelegenheid diverse cursussen te volgen waardoor zij van de nieuwste ontwikkelingen en verplichtingen op de hoogte blijven. Onze werknemers hebben de beschikking over goed uitgeruste bedrijfsbussen voorzien van modern gereedschap.

bn_logo
Erkend_leerbedrijf
bouwgarant-aannemers

Profiel

Veerbouwkader_02

Veerbouwkader_03

bouwgarant-aannemers1

Bouwbedrijf vd Veer

Mandewijk 3
9243 JW Bakkeveen

Tel: 0516 541263
Fax 0516 541303

Lid Bouwend NL
      Bouwgarant